Известие

Collapse
No announcement yet.

прблеми с маслото

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• прблеми с маслото

имам алфа 146 и нещо ми се губи маслото ,колата не пуши а маслото се губи и то в големи количества например 200км около 600гр не знам какво да правя.Когато ми сменяха маслото не ми сложиха селения а КЮ8 да не е от това. дайте ми някои съвет или ми кажете някой който да я види във варна

Най вероятно е от маслото но сигурно и го подхарчва по малко,то сега в студеното време не си личи като пуши повечко пара,синкавият дим от маслото
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Re: прблеми с маслото

дайте съвет какво да правя да не да е от гумичките

Comment

Пробвай първо да смениш марката на маслото.Но по принцип при гонка май си нагоряват по малко масло.
        Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
        Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Нагоряват друг път. При мен за 12 000км. негуби никакво масло, обаче 20К "selenia".А това Q8 като новобранец ми го биаха пробутали и за 1500км започнаха да чукат повдигачите на клапаните , а може и да гореше масло.Като налях 20К и всичко се оправи.
          Alfa Romeo 146/1.4 TS

Comment

Първо не трябва да я караш12 000км и второ твоята е малко слаба(майтап бе колега).
            Алфа 145 2000г.1.6тс 120кс с чипче
            Кавазаки 1000к 130кс малко повече върви от алфичката

Comment

Първоначално публикувано от L.M.L
              дайте съвет какво да правя да не да е от гумичките
              Колега, тая 146 боксер ли е , т.спарк или дизел?
              97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

имам алфа 146 и нещо ми се губи маслото ,колата не пуши а маслото се губи и то в големи количества например 200км около 600гр не знам какво да правя.Когато ми сменяха маслото не ми сложиха селения а КЮ8 да не е от това. дайте ми някои съвет или ми кажете някой който да я види във варна
                колега ако ти кажа ....... ами в къщата ми има влага ..... как ще ми помогнеш

и после ти кажа че къщата ми е под вода...

Каква е колата..... и маслото за алфите е едно оттам се почва после търсиш проблемите..........

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Аз съм с арал и нямам проблеми!
                  Alfa Romeo 146 1.4 90hp.

Comment

1,4 туин спарк, бензин -аве колата я имам от 4-месеца и като ми сложиха това масло наистина че взе да се чува тракане в клапаните ако знам че проблема е в маслото сега като взема кинтите и ще го сменя---със старото съм изминал 4000км но щом там е проблема ще го сменя. А да сменя ли гумичките --като я натоваря тогава видимо припушва в смисъл като влезе 6500-7000 оборота

Comment

А да сменя ли гумичките --като я натоваря тогава видимо припушва в смисъл като влезе 6500-7000 оборота
                      Изчисти като за начало масления спаратор в капака на клапаните и тогава се хвърляй на гумичките

Прочети тази тема>
                      http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopi ... 0%F2%EE%F0
                      97' Alfa Romeo 146 1.6 TS

.....и тогава Ботев слязъл от Балкана със "Шмайзер" в ръка....

Comment

нямаш си представа колко е брав бат Йон отново , помни ми думите .... и селения 20К или нагоре

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                        Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Working...
                        X